сряда, 18 ноември 2015 г.

Чушки с яйца, сирене и кашкавал




Продукти за три или четири порции:
- 4 или 5 чушки (камби)
- 5 яйца
- 100 гр. сирене
- 100 гр. кашкавал

Подправки:
- сух джоджен
- чер пипер
- кимион
- 2 скилидки чесън

Измийте и наречете на парчета чушките (камбите) и ги сложете да се пържат в олио (зехтин). Разбийте яйцата. Към тях прибавете нарязания на малки кубчета кашкавал. Натрошете сиренето. Когато чушките се изпържат, прибавете сиренето. Разбъркайте бързо и прибавете яйцата с кашкавала. Бъркайте докато яйцата се запържат. Извадете ястието и го сервирайте в чинии или съд за поднасяне на цялото ястие, като поръсете отгоре с подправките - чер пипер, кимион, малко сух джоджен и нарязаните на много ситно чесън.

Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар